Ανακοίνωση εισαγωγικό εργαστήριο 2017-8

 

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚ0 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ

Β’ Κύκλος: Ζητήματα Ψυχοπαθολογίας

Η Βορειοελλαδική Ψυχαναλυτική Εταιρεία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  τη διοργάνωση του δεύτερου κύκλου  συναντήσεων στο πλαίσιο του Εισαγωγικού Εργαστηρίου στην Ψυχαναλυτική Σκέψη και Πράξη για το ακαδημαϊκό έτος 2017 - 2018.

Το Εργαστήριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας – ψυχιάτρους, παιδοψυχιάτρους, ψυχολόγους, νοσηλευτές και κοινωνικούς λειτουργούς. Έχει στόχο να εισαγάγει τους  συμμετέχοντες στην ψυχαναλυτική θεωρία και εφαρμογή, ώστε να εμπλουτίσουν την ήδη υπάρχουσα κλινική δουλειά τους με την ψυχαναλυτική οπτική.

Κεντρικός άξονας του δεύτερου κύκλου είναι ζητήματα ψυχοπαθολογίας. Κάθε συνάντηση περιλαμβάνει δίωρη θεωρητική παρουσίαση και δίωρη εποπτεία σε κλινικό υλικό που φέρνουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες.

Το Εργαστήριο αποτελείται από δώδεκα συναντήσεις. Διεξάγεται ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 - 13:30 στα γραφεία της Β.Ψ.Ε., Βαλαωρίτου και Βηλαρά 7.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας www.nhpsych.gr μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2017.

Το συνολικό κόστος του Εργαστηρίου είναι 240 €.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Γιάννη Παπαδόπουλο στο τηλέφωνο 6936939028 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: clinicalseminar@nhpsych.gr